Информатор

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ – ПРОМЕНА НА ЛОКАЦИЈА ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ОБУКИТЕ НА 13.06.2024 ГОД. (ЧЕТВРТОК)

Почитувани, Комората на проценувачи на РСМ Ве информира дека поради голем интерес за следење на обуките за континуирано усовршување на проценувачи на ден 13.06.2024 год., се врши промена…

Известување – Собрание КПРСМ

Почитувани проценувачи, Ве известуваме дека поради немање кворум за работа на седницата на Собранието на Комората на проценувачи на РСМ која беше закажана на…

Потпишан Меморандум за соработка со Економскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ од Скопје

Почитувани, Со задоволство Ве известувам дека на 25.04.2024 година со Деканот проф. д-р Предраг Трпески на ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ – СКОПЈЕ при Универзитетот „Св. Кирил…

Работилница на тема „Улогата на жената во економската трансформација на општеството“

Почитувани,  На покана на деканот на Економскиот факултет при УКИМ на 27.03.2024 година присуствував на работилница во организација на катедрата за економија на тема „Улогата…

Конференција за стандарди при процена во земјоделие насловена „Проценување во земјоделство во свет што се менува“

Почитувани! Ве известувам дека заедно со две наши колешки-проценувачи од област на земјоделие Биљана Василевска и Снежана Костовска, присуствувавме на првата конференција за стандарди…
  1. Почетна
  2. За Комората
  3. Информатор