Одбележување на Светскиот ден на штедењето 2023

Присуствував на настанот организиран од Македонската банкарска асоцијација (МБА) во соработка со Фондот за осигурување на депозити.

Настанот беше организиран по повод Светскиот ден на штедењето 31. октомври. На свеченоста беа доделени награди на најуспешните банкари во 2023 година.

Комората на проценувачи ја продолжува соработката со Македонскта банкарска асоцијација (МБА) во насока на заштита и унапредување на професијата проценувач.

Со почит, 
М-р Валентина Младеновска 
Претседател на Комора на проценувачи

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Одбележување на Светскиот ден на штедењето 2023