Одржана обука за континуирано професионално усовршување за проценувачи

Почитувани !

Уште една успешна обука за континуирано професионално усовршување за проценувачи, која се одржа на на 13.06.2024 година во Хотелот Александар Палас во Скопје, во организација на Комората на проценувачи.

Благодарност до сите ученици и до сите предавачи кои се потрудија да ни ги презентираат новнините во светот на проценувачите, како и актуелните предизвици на нашата професија.

Агендата ни беше полна, исто како и салата, што е доказ за нашата желба за нови знаења и споделувања на нашите искуства и специфични ситуации со кои се соочуваме секојдневно.

Продолжуваме да работиме на унапредување и издигнување на професијата.

Преземи агенда на обуката

Во продолжение споделуваме дел од атмосферата на обуката.

Со почит!

Во име на Управниот одбор на комората
Претседател М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Одржана обука за континуирано професионално усовршување за проценувачи