18-та Конференција на МАСИТ

На 01.11.2023 година, присуствував на годишната конференција на Стопанската комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ која се одржува по 18-ти пат.

На настанот главна тема на дискусија беше дигитализацијата и дигиталната трансформација на процесите, преку презентација на иновативни теми, трендови и решенија кои се достапни на пазарот од страна на ИКТ компаниите, се споделуваа искуства и добри пракси на тема дигитализација од страна на еминентни експерти од земјава и странство.

Со почит,
М-р Валентина Младеновска
Претседател на Комора на проценувачи

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. 18-та Конференција на МАСИТ