10-та Меѓународна конференција на КНОБ-Комората на независните проценувачи на Бугарија

Почитувани членови, 

Ве известувам дека на 08.03.2024 година на покана на КНОБ-Комората на независните проценувачи на Бугарија, имав чест да присуствувам на нивната јубилејна 10-та меѓународна конференција која се одржа во Софија, под наслов: Актуелни прашања во практиката на проценување. 

На конференцијата имаше еминенти предавачи од Латвија, Шпанија, Романија, Грција, Полска како и од Бугарија, кои се осврнаа од повеќе аспекти на различните влијанија на проценетата вредност на средствата.

Преземи програма на Конференцијата

Претседател
М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. 10-та Меѓународна конференција на КНОБ-Комората на независните проценувачи на Бугарија