Известување за јавен повик

Почитувани проценувачи,

Ве известуваме дека Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделието и руралниот развој објави јавен повик број 01/2023 за ангажирање на стручни лица за утврдување на пазарни цени за понуди од ИПАРД Програмата.

Доколку сте заинтересирани, за подетални информации можете да видите во огласот кој ви е доставен ТУКА.

Со почит,
Претседател на Комора на проценувачи на Р.С.Македонија
М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Известување за јавен повик