Во тек е изработка на нова Методологија за процена на недвижен имот

На 27.07.2020 година, се одржа втор состанок на работната група за измени и дополнување на Методологијата за процена на недвижен имот помеѓу претставници на Комората на проценувачи и Министерството за транспорт и врски. Иако во услови на пандемија, состанокот се одржа со запазување на сите мерки за заштита и спречување на ширење на вирусот Ковид-19 препорачани од Владата на Република Северна Македонија

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Во тек е изработка на нова Методологија за процена на недвижен имот