Континуирани обуки за проценувачи во Ноември 2023

Почитувани проценувачи!

Комората на проценувачи Ве известува дека на 24.11.2023 (петок) и на 25.11.2023 (сабота) се планираат обуки со кои ќе бидат опфатени сите области на процена.

Ве покануваме да ги посетите обуките на кои низ практични примери се надеваме дека ќе потикнеме дискусија и зеднички ќе се обидеме да решиме некои од нашите секојдневни проблеми. 

Агендата ќе Ви биде доставена дополнително.

Во име на УО на Комората на проценувачи

Претседател

М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Континуирани обуки за проценувачи во Ноември 2023