Информација за преземени активности за измени и дополнување на Законот за процена

По повеќемесечни подготовки, на 15.05.2018 г. Комората на проценувачи организира собир на кој се предлагаа и образложуваа предлозите за измените и дополнувањата на Законот за процена.
На расправата земаа учество 24 проценувачи при што најпрво се разговараше за пристигнатите писмени предлози за измени и дополнувања а потоа и за Законот во целина.

Преземи ја информацијата во PDF

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Информација за преземени активности за измени и дополнување на Законот за процена