Известување за седница на Собранието на Комора на проценувачи

Почитувани проценувачи,

Ве известуваме дека седница на Собранието (презакажана седница поради немање кворум) ќе се одржи на ден 20.06.2023 година (вторник) со почеток во 12.00 часот во просториите на Хотел Русија, сала за состаноци.

Со почит,

Претседател Комора на проценувачи
М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Известување за седница на Собранието на Комора на проценувачи