Потпишан Меморандум за соработка со Здружението на правници

Почитувани,

На наше огромно задоволство Ве информираме дека на ден 20.03.2024 година во просториите на Комората на проценувачи, беше потпишан Меморандум за соработка со Здружението на правници.

Се надеваме дека со овој меморандум ќе ја продлабочиме досегашаната добра меѓусебна соработка.

Претседател
М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Потпишан Меморандум за соработка со Здружението на правници