Известување – Собрание КПРСМ

Почитувани проценувачи,

Ве известуваме дека поради немање кворум за работа на седницата на Собранието на Комората на проценувачи на РСМ која беше закажана на 06.06.2024 година во 10 часот, седницата на Собранието се презакажува и истата ќе се одржи на ден 19.06.2024 година (среда) со почеток во 11 часот во свечениот амфитеатар на Европски универзитет во Скопје на бул. Климент Охридски бр. 68, Скопје – Центар.

Со почит,
Претседател на Комора на проценувачи
М-р Валентина Младеновска

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Известување – Собрание КПРСМ