Седница на Собранието на Комората на проценувачи

Почитувани проценувачи,

Поради новонастанатата ситуација во државата предизвикана од зголемувањето на заболени од Ковид-19, Ве известуваме дека Седницата на Собранието на Комората на КПРСМ на проценувачи предвидена да се одржи на 04.11.2020(среда) и останатите настани се одлагаат.
Во моментот се прават напори сите настани во иднина да можат да се организираат и online.
За времето, местото и начинот на одржувањето на Седницата на Собранието на Комората на КПРСМ и континуираните обуки за професионално усовршување ќе бидете дополнително информирани.

Со почит, 
Управен одбор на КПРСМ

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Седница на Собранието на Комората на проценувачи