Презакажана седница на Собранието на КПРСМ

Почитувани колеги,

По одржувањето на седницата на Собранието на Комората на проценувачи на Република Северна Македонија, на ден 27.05.2022 година во Охрид, на која што  немаше кворум за работа, Ве известуваме дека презакажаната седница  на Собранието ќе се одржи на ден 01.06.2022 (среда) со почеток во 14.30 часот во просториите на  Тиквеш вино на улица Aлександар Македонски (поранешна Индустриска), помеѓу објектите  на Алкалоид и Кока Кола  во  Автокоманда -Скопје.

Со почит,
Од Управен Одбор на КПРСМ

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Презакажана седница на Собранието на КПРСМ