Конференција на проценувачи – континуирани обуки

https://youtu.be/9aGKURH7Mcc

Во периодот од 26.05 до 28.05.2022 година во Хотел Белви во Охрид се одржа Конференција на проценувачи – континуирани обуки, предавањата и дискусиите се спроведоа според следната Програма и Агенда.

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Конференција на проценувачи – континуирани обуки