Информација за Седница на Собрание на Комора на проценувачи на РСМ

Почитувани колеги,

Управниот одбор на Комората на проценувачи на РСМ, Ве известува дека седница на Собранието на Комората за период 2019/2020 ќе се одржи на ден 24.02.2021 година (среда).

За времето, начинот на одржувањето и материјалите за седницата  дополнително ќе бидете информирани.  

Управниот одбор го задржува правото за измена на датумот на одржувањето на седницата на Собранието на Комората и  континуираните обуки согласно со  препоракитe  и мерките донесени од Владата на РСМ   за спречување на ширење на  COVID-19.

Со почит,
Управен одбор на Комората на проценувачи на РСМ

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Информација за Седница на Собрание на Комора на проценувачи на РСМ