Информација за континуирани обуки

Почитувани колеги,

Конференција на проценувачи – континуираните обуки кои ќе се одржат oд 26.05. до 28.05.2022 година во Хотел Белви и Метропол во Охрид.

Ве информираме дека поради малиот број на заинтересирани за организиран превоз нема да има.

Преземи Програма и Агенда за континуираните обуки

Воедно Ве информираме дека на ден 27.05.2022 е предвидено да се одржи Седница на Годишно собрание на Комората на проценувачи за период од 2019, 2020 и 2021 година. Дневниот ред и материјалите за Седницата на собранието ви биде дополнително доставени.

Со почит,
Од Управен одбор на КПРСМ

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Информација за континуирани обуки