Известување

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека на нашата WEB страна во затворениот дел за  членовите на Комората на проценувачи на РСМ, се поставени Барањето и Ургенцијата поднесени до Министерството за правда во врска со Измените и дополнувањето на Законот за вештачење.

Со почит,
Управен одбор на КПРСМ

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Известување