Известување за нов термин за почетна обука од област на недвижен имот 16.09.2022 година

Почитувани,

Комора на проценувачи на Република Северна Македонија Ве известува дека обуката предвидена на 16.09.2022 година (петок) ќе започне во 11 часот во истиот амфитеатар на Градежен факултет Скопје.

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Известување за нов термин за почетна обука од област на недвижен имот 16.09.2022 година