Годишно собрание на Комората на проценувачи

Почитувани колеги,

Управниот одбор на Комората на проценувачи на Р.С.Македонија свикува Годишно собрание што ќе се одржи на ден 14.10.2022 година (петок) со почеток 10.00 часот во зградата на Тиквеш вино на улица Aлександар Македонски (поранешна Индустриска), помеѓу објектите  на Алкалоид и Кока Кола  во  Автокоманда-Скопје.

Документите за Собранието се поставени на веб страната на Комората во затворениот дел наменет за проценувачи.

Со почит,
Од Управен одбор на Комора на проценувачи на Р.С.М

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Годишно собрание на Комората на проценувачи