Презакажување на Годишно собрание на Комората на проценувачи

Почитувани колеги,

Ве известуваме дека Годишното собрание ќе биде презакажано за 28.10.2022 (петок)  со почеток во 11 часот во просториите на едукативен центар М6- Тиквеш вино на улица Aлександар Македонски (поранешна Индустриска), помеѓу објектите  на Алкалоид и Кока Кола  во  Автокоманда -Скопје.

Листите  со кандидати за избор на членови на Управен одбор и Надзорен одбор ќе бидат поставени  на веб страната на комората во затворениот дел наменет за проценувачи членови на комората.

Со почит,
Управен одбор на Комора на проценувачи на РСМ

Сподели на Facebook
  1. Почетна
  2. Информации
  3. Презакажување на Годишно собрание на Комората на проценувачи